Tel: +32 11 23 53 33

Technische Stage & Opleiding Ski- & Snowboardmonitor

De ultieme week voor wintersport liefhebbers begint hier!

Ben jij een echte wintersportliefhebber die zijn passie graag deelt met anderen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Word Monitor bij Snowtravel en beleef een winter vol avontuur! ❄️ Of je nu je ski- of snowboardtechnieken wilt verbeteren of een carrière als leraar ambieert, dit najaar zijn er unieke mogelijkheden tijdens de Allerheiligen-week!

Waarom monitor worden bij Snowtravel?


Bij Snowtravel draait alles om avontuur en beleving. Als monitor ben je niet alleen een gids in de sneeuw, maar ook een bron van inspiratie voor onze reizigers. Jouw enthousiasme en kennis maken het verschil en zorgen voor onvergetelijke momenten. En het beste van alles? Buiten de tomeloze dankbaarheid van de reizigers, zorgen wij voor alle ondersteuning die jij nodig hebt om te schitteren in jouw rol. Klinkt goed, toch?

Klaar voor avontuur? Sluit je aan bij ons team en beleef samen met onze klanten een winter vol magie en onvergetelijke momenten! ⛷️🎿

Ontwikkel jouw skills: Technische Stages en Opleidingen


Heb je de kriebels om jouw ski- of snowboardtechnieken naar een hoger niveau te tillen? Bij Snowtravel krijg je de kans om jouw enthousiasme te combineren met de ervaring van je leven. Of je nu een skiër bent die zijn techniek wil perfectioneren of een snowboarder die klaar is om instructeur te worden, wij hebben het perfecte traject voor jou. En natuurlijk is er ook tijd om samen te genieten van het (Après-)skiën!

Bij Snowtravel werken we samen met drie top partners: Snowtravel Academy, BFSI, en BSFE. Voor het seizoen 2024-2025 bieden we een breed scala aan stages en opleidingen aan, passend bij elk niveau. Dus of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, er is altijd een passende opleiding voor jou.

Unieke kans in de Allerheiligen-week


Dit najaar biedt Snowtravel een unieke kans tijdens de skivakanties in de Allerheiligen-week. Deze reizen zijn allesbehalve standaard: het zijn voornamelijk monitorenopleidingen en technische stages die specifiek gericht zijn op de ontwikkeling van jouw vaardigheden als ski- of snowboardleraar. Dit is jouw kans om in een korte tijd enorme stappen te zetten in je vaardigheden en omringd te worden door gelijkgestemden die dezelfde passie delen. Mis deze unieke kans niet om je skills een boost te geven in een inspirerende omgeving!

Hoe begin je aan je avontuur?


Het kan allemaal bij Snowtravel! Wij bieden complete pakketten aan voor onze stages en opleidingen in samenwerking met BFSI en BSFE. Dit betekent dat wij alle praktische zaken regelen, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw opleiding. Na aanmelding hoef je alleen nog je tas in te pakken en uit te kijken naar een fantastische ervaring waarin je kunt groeien als initiator, instructeur, of skileraar. Snowtravel zorgt voor het hele traject van vertrek tot verblijf in de sneeuw!

 

Volg jouw passie bij Snowtravel


Wil je starten aan een parcours tot ski- of snowboardleraar? Of wil je simpelweg jouw techniek verbeteren met tips en tricks van ervaren professionals? Wat jouw doel ook is, Snowtravel helpt je graag op weg. We bieden jou de mogelijkheid om je passie om te zetten in een baan en om je skills te ontwikkelen in een top skigebied samen met gepassioneerde collega’s.

Meld je nu aan via onze website en maak van je passie je werk! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en beleef de mooiste tijd in de sneeuw met Snowtravel aan je zijde. Jij zorgt voor de energie en wij zorgen voor de rest. Samen maken we er een onvergetelijk avontuur van! 🎿❄️

Ben jij klaar om je droom waar te maken? Sluit je aan bij Snowtravel en ontdek wat wintersport écht voor jou kan betekenen!